Uitgaan in Hengelo

Feestelijk uitgaan in Hengelo

Gezellig uitgaan in Hengelo doet u bij LaserGame Hengelo. Of het nu gaat om het vieren van een teamuitje, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje, wij nodigen u graag uit voor een heerlijk feest. U kunt alleen komen lasergamen, maar wij bieden ook compleet verzorgde arrangementen met bijvoorbeeld een barbecue, tapas of een volledig diner aan. Ook voor grote groepen vanaf 25 personen kunt u bij ons terecht en zijn er diverse faciliteiten zoals een privébar aanwezig. Alle informatie vindt u op de website en heeft u vragen of een speciaal verzoek, mail ons dan even op info@lasergamehengelo.nl.

Neem direct contact op

Uniek kinderfeestje voor Hengelo

Zoekt u voor een onvergetelijk kinderfeestje in Hengelo een speciale locatie? Dan bent u van harte welkom bij LaserGame Hengelo. Bij ons gaan de kinderen op avontuur en beleven ze volop actie. In de mysterieus verlichte gangen van de arena wordt hun fantasie geprikkeld door de geweldige kleureffecten en plotselinge geluiden. Het is heerlijk om te zien dat ze, als ze achter elkaar aan rennen, helemaal opgaan in hun game. U kunt zowel losse spellen boeken als complete arrangementen inclusief frietjes en frisdrank. Bezoek de website voor de laatste acties en reserveer tijdig via telefoonnummer 074-250 42 04.

Zie ook: Vrijgezellenfeest en Bedrijfsfeest

Compleet uitgaan in Hengelo

Wilt u uitgaan in Twente met alles erop en eraan, dan is LaserGame Hengelo het juiste adres. Bij ons vindt u alle mogelijkheden voor een geslaagd feest. Welke gelegenheid u ook heeft, u kunt altijd gebruik maken van een passend arrangement. Vanaf zes personen betreedt u onze sensationele arena voor een fascinerend spel waarin technologie en fantasie opwindend samengaan. Vervolgens is het heerlijk ontspannen als u gezellig met elkaar gaat borrelen en dineren. Stap even uit de werkelijkheid en reserveer nu op 074-250 42 04. Uw welkomstdrankje staat klaar!