Bedrijfsfeest Hengelo

Uw bedrijfsfeest in Hengelo perfect geregeld

Bedrijfsfeest Hengelo? Kom dan naar LaserGame Hengelo – de Tapperij. Wij hebben de perfecte locatie voor een succesvol besloten feest en u kunt al terecht vanaf 25 personen. Zo duurt het programma ongeveer vier uur en heeft u de beschikking over een privé bar en aansluitende veranda. Elke medewerker kan twee keer het lasergame spel spelen en heeft onbeperkt toegang tot de bar, inclusief binnen en buitenlands gedestilleerd. Dineren doet u in buffetvorm, waarbij u de keuze heeft uit heerlijke warme en koude gerechten. Regel uw bedrijfsfeest in Hengelo tot in de puntjes en boek snel uw arrangement.

 

Neem direct contact op

Bedrijfsfeest in Twente: voor kleine en grote teams

Zoekt u een leuke locatie voor uw bedrijfsfeest in Twente dan biedt LaserGame Hengelo zeer veel mogelijkheden. Vanaf zes personen maakt u gebruik van één van onze mooie arrangementen, waarbij u een welkomstdrankje krijgt en twee keer lasergame kunt spelen. Voor het diner kiest u uit bijvoorbeeld tapas, de barbecue of pizza en u kunt zelfs aanschuiven voor een compleet driegangendiner. Bent u met minimaal 25 personen dan is ons Bedrijfs All-In Arrangement zeer geschikt. U maakt dan gebruik van onze privébar en dineert in buffetvorm. Kom gerust langs voor uw bedrijfsfeest in Twente en vraag naar de mogelijkheden.

Zie ook: Bedrijfsuitje en Kinderfeestje

Bedrijfsfeest in Hengelo met veel mogelijkheden

LaserGame Hengelo heeft de meest veelzijdige locatie als u een bedrijfsfeest in Hengelo gaat organiseren. Vanaf 25 personen heeft u de beschikking over onze gezellige privébar en veranda. Nadat uw medewerkers in onze sfeervolle lasergame arena hebben gespeeld, staat er een heerlijk buffet klaar met een keur aan koude en warme gerechten. Denk bijvoorbeeld aan diverse salades, carpaccio van rund en zalm of een cocktail van garnalen. Voor de warme gerechten serveren wij diverse vis- en vleesgerechten in heerlijke sauzen. Als u speciale wensen heeft, horen we die graag, zodat uw bedrijfsfeest in Hengelo helemaal naar uw zin zal zijn.

Bedrijfsfeest in Twente vol gezelligheid

Het gastvrije LaserGame Hengelo biedt alles voor uw bedrijfsfeest in Twente. Afhankelijk van het aantal personen maken we voor u een arrangement op maat. Bij ons laten uw medewerkers de dagelijkse drukte even voor wat het is door plezier te hebben, gezellig met elkaar bij te praten en heerlijk te eten en te drinken. Ons team maakt het u graag naar de zin en vindt voor al uw speciale wensen een passende oplossing. Al vanaf zes personen kiest u een compleet arrangement en vanaf 25 personen boekt u ook uw eigen privébar. Bel ons of kom langs voor het leukste bedrijfsfeest van Twente.

Ander feestje?

Ook wanneer u iets anders te vieren heeft is Lasergame Hengelo – de Tapperij de ideale plek om dit te doen. Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest in Hengelo of gewoon lekker uitgaan in combinatie met een potje poolen en vervolgens nagenieten in ons café onder het genot van een drankje. Voor iedere gelegenheid is er wel een leuk arrangement. Neem contact met ons op voor meer informatie.