Teamuitjes Hengelo

Sportieve en ontspannende teamuitjes in Hengelo

Bent u op zoek naar een goede locatie voor teamuitjes in Hengelo, kom dan kijken bij LaserGame Hengelo. Wij bieden zeer uiteenlopende arrangementen waarbij het spelelement voorop staat. Wat denkt u bijvoorbeeld van ons Diner Arrangement, waarbij u het lasergamen afwisselt met een heerlijk etentje in een restaurant of eetcafé naar keuze. Wij ontvangen u met een welkomstdrankje en u gaat meteen spelen. Vervolgens komt u tot rust tijdens het driegangendiner en speelt vervolgens nog een game. Zo beleven uw collega’s een mooie afwisseling tussen ontspanning en actie in een informele sfeer, dus boek uw teamuitjes in Hengelo bij LaserGame Hengelo.

Borrel arrangement

Het arrangement bestaat uit:

  • 2,5 uur onbeperkt drinken; bier, fris, wijn en mixdrankjes
  • 1 uur poolen (max 2 pooltafels)
  • 3 keer bittergarnituur
Vanaf 10 personen. € 30,- p.p.

Een extra uur drinken kost € 12,50 p.p. extra.

Let op: Reserveren is noodzakelijk en kan via 074 – 250 42 04

 

 

Neem direct contact op

Breek het ijs met teambuilding in Hengelo

De perfecte activiteit voor teambuilding in Hengelo boekt u bij LaserGame Hengelo. Bij ons vindt u de ultieme combinatie tussen inspanning en ontspanning in een informele en gezellige sfeer. Na het welkomstdrankje kunnen uw collega’s uit hun bol gaan in onze grote arena en elkaar achterna zitten met een laserpistool, waarbij het doel een zo hoog mogelijke score is. Tijdens de actie zorgt de mysterieus verlichte ambiance voor veel sfeer wat extra opwinding geeft. Na het gezelschapsspel kunt u heerlijk borrelen en voor het diner bijvoorbeeld kiezen uit pizza of barbecue. Kom ongecompliceerd plezier maken en boek uw volgende teambuilding in Hengelo bij ons.

Zie ook: Uitgaan in Hengelo en Bedrijfsfeest

Actieve teamuitjes in Hengelo

Voor teamuitjes in Hengelo met de nadruk op actie komt u naar LaserGame Hengelo. Wij bieden diverse arrangementen voor groepen die in zijn voor een sportief en avontuurlijk gezelschapsspel. Kom in beweging en beleef een mooie combinatie van sensatie, fantasie en technologie, waarbij u het alledaagse even achter u laat. Ga op avontuur in onze spannende arena en voel u weer even een spelend kind. Na afloop kunt u heerlijk genieten van een driegangenmenu, barbecue of tapas en wie weet is uw team wel in voor een tweede ronde? Kom vandaag nog kennismaken en reserveer direct al uw teamuitjes in Hengelo.

Leer elkaar kennen tijdens uw teambuilding in Hengelo

Wilt u elkaar beter leren kennen tijdens uw teambuilding in Hengelo? Dan weten wij van LaserGame Hengelo precies wat u zoekt. Bij ons ontstijgt u de dagelijkse drukte en gaat u met elkaar op avontuur in een adembenemende ambiance. Gewapend met uw laserpistool en gehuld in een speciaal vest met sensoren sluipt u door mistige gangen. De speakers op het pistool laten uw treffers horen en u ziet ook door wie u bent geraakt. Na afloop van het spel kunt u onder het genot van een drankje heerlijk bijpraten en dineren naar keuze. Boek nu uw arrangement voor de beste teambuilding van Hengelo.

Ander feest organiseren?

Bij Lasergame Hengelo – de Tapperij kunt u ook terecht voor andere leuke groepsevenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon gezellig bij ons uitgaan met een groep vrienden, lekker een potje poolen en daarna nog even heerlijk nagenieten in ons café. Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op indien u vragen heeft of wilt reserveren.