Over Ons

LaserGame Hengelo - De Tapperij

Al jaren een begrip in Hengelo en omstreken! Door het ruime aanbod bestaat onze doelgroep uit jong & oud. Van kinderfeestjes tot aan bedrijfs- all-in arrangementen, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor ieder wat wils! Onze enthousiaste collega’s kijken er naar uit om het jou en je gezelschap naar hun zin te maken!

LaserGame
LaserGame is een sportief en avontuurlijk gezelschapsspel voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. Onze 500m2 grote arena is bij uitstek geschikt voor zakenrelaties, verenigingen, families, scholen en vriendenclubjes. Een ijzingwekkend middel om het ijs te breken.

Poolen
We hebben de beschikking over acht professionele pooltafels. Daag je vrienden uit voor een potje 8- of 9-ball terwijl je ondertussen geniet van een lekkere koud drankje. De kosten voor een pooltafel zijn 10 euro per uur.

Darten
Zin om een potje te darten in een gezellige ambiance? Ook dat kan bij ons. Geen eigen pijlen? Geen probleem. Wij hebben een aantal setjes professionele darts, welke je tegen inlevering van een borg kunt gebruiken. Schuilt er in jou een nieuwe “Barney”?

De Tapperij
Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze gezellige bar voor een (non-)alcoholische versnapering. Naast ons aanbod van een aantal lekkere biertjes en wijnen hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment sterke dranken, een aantal mooie whisky’s en lekkere shots!