Vrijgezellenfeest Hengelo

Vrijgezellenfeest Hengelo: boek bij de leukste locatie

Vrijgezellenfeest Hengelo organiseren? Voor een vrijgezellenfeest is LaserGame Hengelo dé ultieme partylocatie. Met alle plezier laten onze medewerkers u zien waar u allemaal uit kunt kiezen. Het lasergamen staat natuurlijk centraal, maar verder kunt u zelf alles invullen. Hoe wilt u bijvoorbeeld dineren? Met een driegangenmenu in een speciaal door ons geselecteerde eetgelegenheid of gaat u voor het Barbecue Arrangement? Pizza en tapas behoren ook tot de mogelijkheden en uiteraard ben u van harte welkom in onze bar. Wat u ook beslist, voor uw vrijgezellenfeest in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres.

vrijgezellenfeest Hengelo
Neem direct contact op

Uniek vrijgezellenfeest voor mannen in Hengelo

Wilt u een vrijgezellenfeest voor mannen organiseren in Hengelo, kom dan naar LaserGame Hengelo. Bij ons kan de bruidegom nog één keer helemaal los gaan, want wij hebben een grote keuze uit arrangementen. U heeft een vol programma, want na het welkomstdrankje start het spel direct. U ontspant tijdens het diner bij een door ons geselecteerde eetgelegenheid en dan is het al tijd voor de tweede ronde. Na afloop is het natuurlijk heerlijk borrelen in bruin café De Tapperij. Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen in Hengelo boekt u tijdig bij onze unieke uitgaansgelegenheid.

Zie ook: Bedrijfsfeest en Bedrijfsuitje

Het leukste vrijgezellenfeest van Hengelo

Zoekt u een geschikte locatie voor uw vrijgezellenfeest in Hengelo, maak dan een afspraak bij LaserGame Hengelo. Onze vriendelijke medewerkers laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Zo kiest u uit een groot aantal lasergame arrangementen, die altijd starten met een welkomstdrankje. Na de eerste ronde van het gezelschapsspel gaat u heerlijk genieten van een driegangendiner bij een door ons speciaal geselecteerd restaurant of eetcafé. U kunt ook kiezen voor barbecue, pizza of tapas. Vervolgens komt u terug voor de tweede ronde en gaat u gezellig borrelen in ons bruine café. Maak een groot succes van uw vrijgezellenfeest in Hengelo en bel ons vandaag nog.

Vrijgezellenfeest voor mannen in Hengelo om nooit te vergeten

Voor een uitbundig vrijgezellenfeest voor mannen in Hengelo bent u van harte welkom bij LaserGame Hengelo. Een gedenkwaardig en feestelijk hengstenbal viert u natuurlijk bij ons. Na uw welkomstdrankje gaat u gewapend met laserpistool de grote arena in op jacht naar uw tegenstanders. U sluipt door mistige gangen en geraffineerd verlichte ruimtes. Spannende geluidseffecten verhogen het avontuurlijke gevoel en voor u het weet, schiet u raak. Na afloop is het heerlijk ontspannen tijdens het diner, zodat u klaar bent voor de tweede ronde. Reserveer nu voor dit unieke vrijgezellenfeest voor mannen in Hengelo.

Heb je iets anders te vieren? Bijvoorbeeld een teamuitje voor jou en je collega’s of wellicht ben je van plan om een kinderfeestje te organiseren. Ook hiervoor kun je terecht bij de Tapperij in Hengelo. Neem contact met ons op voor meer informatie. Naast al onze leuke arrangementen is Lasergame Hengelo de Tapperij in het weekend een uitstekende uitgaansgelegenheid om samen met vrienden wat te gaan drinken in ons café of om gezellig een potje te poolen.