Kinderfeestje Hengelo

Beste arrangement voor uw kinderfeestje in Hengelo

Kinderfeestje Hengelo? Dan is Lasergame Hengelo een uitermate geschikte locatie, want wij hebben de leukste arrangementen voor kinderen. Al vanaf zes kinderen bent u welkom voor deze spannende ervaring. U kunt voor een los spel reserveren, maar voor een kleine meerprijs heeft u allerlei extra’s. Afhankelijk van de duur van het feestje kiest u uit verschillende tijdsblokken. Daarbij zijn snacks, patat of hamburgers en een flesje frisdrank altijd inbegrepen. Heeft één van de kinderen een glutenallergie, dan kunt u dit bij de reservering doorgeven. Uw kinderfeestje in Hengelo is bij ons altijd geslaagd, dus bel vandaag nog.

Neem direct contact op

Meest avontuurlijke kinderfeestje van Twente

Voor het leukste kinderfeestje van Twente, komt u naar LaserGame Hengelo. Bezorg de kinderen de dag van hun leven met deze spannende ervaring. Met een computergestuurd laserpistool sluipen ze door mysterieus verlichte gangen op zoek naar hun vriendjes. Spannende geluidseffecten en nevel zorgen voor een opwindende sfeer, die nooit angstaanjagend is. Treffers zijn zichtbaar via sensoren op de speciale vesten, die iedere speler van te voren aantrekt. Op het display van het pistool is te zien wie door wie geraakt is. Reserveer tijdig en bel nu voor dit meest attractieve kinderfeestje van Twente.

Zie ook: Teamuitjes en Vrijgezellenfeest

Origineel kinderfeestje in Hengelo

Wilt u eens iets anders proberen voor uw kinderfeestje in Hengelo, kom dan naar LaserGame Hengelo voor een onvergetelijke middag. Geef de kinderen het gevoel echt onderdeel te zijn van een game als ze met hun lasers door de mysterieuze arena sluipen op zoek naar de tegenstander. Mistige nevel, kleurige verlichting en onverwachte geluidseffecten doen de plezierige spanning stijgen. Sensoren op hun vestjes laten zien of ze geraakt zijn. Na afloop zijn er natuurlijk snacks, frietjes, een hamburger en een heerlijk flesje frisdrank. Zo geeft u een originele invulling aan bijvoorbeeld de verjaardag van uw kind. Reserveer nu voor dit avontuurlijke kinderfeestje in Hengelo.

Uw kinderfeestje in Twente met volop actie

LaserGame Hengelo is dé plek als u een actieve invulling van uw kinderfeestje in de regio Twente zoekt. Kinderen tot twaalf jaar zijn van harte welkom voor onze leuke arrangementen en vanaf zes deelnemers kunt u al boeken. Niets is leuker dan rondrennen in een fantasievolle omgeving op zoek naar elkaar. Dit spel biedt volop mogelijkheden voor de fantasievolle kindergeest. Fraai gekleurde verlichting, spannende geluidseffecten en mist zorgen voor extra sensatie. En als afsluiting heerlijk frietjes eten met z’n allen bij een gezellige locatie op slechts twee minuten lopen. Voor uw onvergetelijke kinderfeestje in Twente komt u naar LaserGame Hengelo.

Ander leuk feest?

Naast kinderfeestjes bent u als volwassene natuurlijk ook van harte welkom bij ons. Wij bieden extreem leuke arrangementen aan voor kleine en grote groepen. Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dat kan bij ons maar denk bijvoorbeeld ook aan teamuitjes met uw vrienden of familie, een potje poolen of gewoon lekker uitgaan en genieten van een drankje in ons café. Ruime keuze voor leuke feestjes. Neem contact met ons op voor meer informatie.