Logo

Wat is LaserGame?


Even buiten de werkelijkheid stappen. De dagelijkse drukte vervangen door een plezierig soort spanning. Dat is de sensationele wereld van LaserGame, waar fantasieën en technologische wonderen samengaan in een fascinerend spel.

Uitgerust met een computergestuurd laserpistool treed je de 500m2 grote arena binnen. Sluipend door de nevelige, mysterieus verlichte gangen, ga je opzoek naar de tegenstanders. Geraffineerde verlichting en spannende geluidseffecten scheppen een sfeer die voor een onweerstaanbare opwinding zorgen.

Huiveren mag, maar bang zijn is niet nodig. Treffers worden geplaatst door infrarode activering van sensoren op de speciale vesten, die iedere speler voor het spel aantrekt. Een speaker in het pistool maakt de treffers hoorbaar en op het display kun je lezen door wie je bent geraakt.

Aan het einde van het spel verteld de scorekaart wat de speler heeft gepresteerd.

LaserGame is een sportief en avontuurlijk gezelschapsspel voor alle leeftijden en bij uitstek geschikt voor zakenrelaties, verenigingen, families, scholen en vriendenclubjes. Een ijzingwekkend middel om het ijs te breken.

Daarnaast zijn er ook een aantal arrangementen welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, verjaardagen en schoolparty’s.

Bij speciale wensen en ideeën omtrent de arrangementen adviseren wij door de weeks contact met ons op te nemen. Wij zorgen voor een passende oplossing.