Logo

Barbecue Arrangement
Ben je op zoek naar een avondvullende activiteit? Wil je gezellig uit eten? Maar ben je ook in voor wat actie? Barbecuerestaurant Ziësta en LaserGame - de Tapperij zijn juist om die reden een samenwerking aangegaan.
 
Twee spellen LaserGame in combinatie met onbeperkt barbecueën bij Ziësta zorgt voor een onvergetelijke avond. En dat momenteel voor een sensationele prijs! Ideaal voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfsuitjes of familiefeesten. Ontdek deze uitgaansmogelijkheden van Hengelo.

Ziësta, al ruim tien jaar hét barbecue restaurant van Twente waar je onbeperkt kunt genieten rondom de in de eigen tafel ingebouwde barbecue van. Het restaurant is alle dagen geopend.
 
LaserGame - de Tapperij biedt al sinds 1992 de mogelijkheid om even uit de werkelijkheid te stappen. De Tapperij kent verschillende arrangementen, die stuk voor stuk zorgen voor een plezierige spanning en een unieke ervaring.
 
Ontvangst met een welkomstdrankje, iedereen speelt twee spellen LaserGame. Soep vooraf, minimaal 13 verschillende soorten vlees. Onbeperkt barbecuen bij Barbecue Restaurant Ziësta.Kosten: € 39,95 pp.


Minimaal 6 personen. Alleen donderdag tm zondag.

 


Reserveer nu: 074-2504204

Barbecue Restaurant Ziësta
Marskant 8, 7551 BV, Hengelo
www.ziesta.nl